O cariera in acupunctura

O cariera in acupunctura

Beneficiile unei cariere in acupunctura

O cariera in acupunctura in mod sigur este ceva diferit! Exista multe avantaje in a alege o astfel de cale pentru cei care simt ca asta li se potriveste. Ea imbina o cale de dezvoltare personala si cunoastere profunda a fiintei umane cu abilitatea de a ajuta oamenii. Ajutorul insa nu este doar pe plan fizic ci presupune si a ii sustine emotional si spiritual. Permite practicianului sa fie atat terapeut cat si prieten, mentor si ghid spiritual.

Acupunctura de obicei este practicata in cabinete individuale, ceea ce presupune o foarte mare libertate. A nu fi subordonat cuiva ci a iti face tu programul de lucru, de concediu, a decide toate aspectele legate de organizarea muncii, etc.

Dincolo de toate astea, acupunctura este o vocatie, nu un job. Presupune sa iti placa foarte mult sa inveti si sa iti placa sa explorezi fiinta umana din toate unghiurile. Iti da satisfactia unei baze de cunostinte foarte vaste stranse de-a lungul a peste 2500 de ani cu ajutorul carora incepi sa iti explici din ce in ce mai multe fenomene legate de functionarea fizica, mentala, emotionala si spirituala a omului.

Cine alege sa devina acupunctor?
Ce zic studentii nostri: