Colegiul

De ce sa studiezi acupunctura la Bucharest Collage of Oriental Medicine? Iata 20 de motive!

 1. Deoarece suntem prima (si deocamdata singura) scoala de acupunctura din Romania care iti ofera o pregatire care respecta si chiar depaseste standardele recomandate de catre ETCMA (European Traditional Chinese Medicine Association), cea mai mare asociatie de medicina traditionala chineza din europa.

 2. Deoarece absolventii scolii noastre vor avea o pregatire recunoscuta international prin statutul de membru al ETCMA.

 3. Deoarece suntem meticulosi si perfectionisti: iti vom ghida pasii cu atentie si dedicare in timp ce tu descoperi misterele filozofiei orientale aplicate sanatatii de-a lungul a peste 4000 de ore de studiu impartite pe 5 ani.

 4. Deoarece absolventii nostri pot invata un stil aditional de acupunctura – Stilul Constitutional al Celor Cinci Elemente – stil specializat pe tratamentul cu acupunctura a dimensiunii mentale, emotionale si spirituale a omului si complementar cu medicina traditionala chineza (durata pregatirii: de 3 ani).

 5. Deoarece in timpul pregatirii pe Stilul Constitutional al Celor Cinci Elemente vei incepe sa intelegi, si sa poti trata probleme mentale si emotionale, precum si sa facilitezi dezvoltarea spirituala a celor pe care ii tratezi, folosindu-te de functiile superioare ale punctelor de acupunctura.

 6. Avem o programa foarte detaliata si organizata care include pe langa teoria medicinii traditionale chineze si formarea abilitatilor practice atat de importante in diagnostic si tratament, din care enumeram examenul pulsului, examenul limbii, examenul fizic general, localizarea punctelor, si multe altele.

 7. Iti punem la dispozitie un cadru in care sa poti face practica, observand aplicarea directa a lucrurilor invatate pe pacienti reali. In acelasi cadru, in momentul in care esti pregatit, poti tu sa devii terapeutul, tratand pacienti sub supraveghere.

 8. Fiecare curs este inregistrat si vei avea acces la inregistrarea cursurilor, ca sa le poti reasculta acasa. Stim din experienta ca fiecare reascultare a cursului releva alte informatii si sedimenteaza informatiile.

 9. Deoarece avem manuale care reprezinta „standardul” recunoscut inafara, dar mergem mult dincolo de acestea.

 10. Deoarece cursurile sunt structurate in asa fel incat sa iti dea o alta perspectiva asupra acelorasi informatii ca si manualele. Privind acelasi lucru din doua puncte de vedere diferite, le vei intelege mai bine si vei evita capcana dogmatismului.

 11. Programul cursurilor care presupune un curs la doua saptamani sambata este compatibil cu programul majoritatii persoanelor.

 12. Deoarece avem standarde foarte inalte: la trecerea dintr-un modul intr-altul exista un examen (precum si alte cerinte) a carui nota de trecere este un procentaj de 80% raspunsuri corecte. Stim ca absolventii nostrii sunt imaginea noastra. De aceea vrem sa fi demonstrat ca si-au insusit un inalt nivel de profesionalism.

 13. Deoarece cream o comunitate in care sa poti sa discuti cu colegii, sa inveti de la ei si sa exista o dimensiune sociala a invatatului. Avem activitati de echipa, concursuri si iesiri in natura, deoarece vrem sa incurajam spiritul de echipa.

 14. Fiecare student are acces la o parte rezervata studentilor pe site-ul scolii unde poate accesa cursurile predate, avizierul cu informatiile cele mai actuale, orarul de practica, si alte date importante.

 15. Toate cursurile sunt insotite de un suport de curs care sistematizeaza informatiile predate.

 16. Sunt date teme la fiecare curs, care sa incurajeze asimilarea teoretica si practica a informatiilor, precum si dezvoltarea abilitatilor artistice, poetice si filozofice.

 17. Fiecare student beneficiaza de o monitorizare atenta a evolutiei sale, precum si de consiliere individualizata pentru a putea depasi obstacolele pe care le intampina.

 18. Spre sfarsitul pregatirii avem cursuri care sa te pregateasca pentru a iti incepe cariera. Te ajutam cu instrumente de marketing, business management, si sustinere de-a lungul intregului proces.

 19. Pregatirea dureaza o viata in cariera de terapeut. Noi iti oferim posibilitatea de a face regulat cursuri de perfectionare post-absolvire. De asemenea exista un program optional de mentoring individualizat post-absolvire care este foarte flexibil si are rolul de a te ajuta si a te ghida in practica proprie chiar daca ai terminat cursurile pentru formarea de baza.

 20. Deoarece credem in dezvoltare si perfectionare continua si permanent ne extindem si ne adaptam cerintelor studentilor, perfectionand cursurile.